Eerste collectieve zonnedak in Vlaardingen

04-12-2018 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN - De Coöperatie Vlaardings Energie Collectief (VEC) heeft de opdracht voor de installatie van het eerste collectieve zonnedak gegeven. Het eerste dak van het pand dat zover is, staat aan de James Wattweg. Volgens planning worden de panelen begin maart 2019 geplaatst.

We maken gebruik van de postcoderoosregeling. Deelnemers aan het dak hebben een aantal certificaten gekocht, die elk goed zijn voor 250 kWh per jaar en waarvan de prijs € 300 per stuk is. Op basis van de regeling ontvangen zij vijftien jaar lang over deze 250 kWh de energiebelasting terug en delen zij mee in de verkoop van de energie door de coöperatie. Met de kennis van nu, is de opbrengst per certificaat per jaar rond de € 40,-.

Er is nog een aantal certificaten beschikbaar, dus u kunt nog meedoen! Heeft u in Vlaardingen een onroerend goed (woning of bedrijfspand) met een kleinverbruikaansluiting, dat niet staat in de postcode 3136 en 3137, dan kunt u meedoen. Het hoogste rendement heeft u, als u certificaten koopt tot max. uw eigen gebruik. De grens van de regeling is 10.000 kWh per deelnemer. Kijk voor meer informatie op onze website: www.vlaardingsenergiecollectief.nl. Heeft u daarna nog een vraag, stuur ons dan een mail.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date