Eerste paal nieuwe Scoutcentrum: Komt allemaal niet!

01-04-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Het is zover! Donderdag 2 april a.s. om 14:00 wordt de eerste paal geslagen van het nieuwe Scoutcentrum Vlaardingen langs de Vaart. Dat gaat vanwege het corona virus op een bijzondere manier. Iedereen wordt nadrukkelijk verzocht om NIET naar de bouwlocatie te komen maar om dit speciale en symbolische moment massaal digitaal bij te wonen via de livestream die speciaal voor deze gebeurtenis opgezet is via facebook: https://www.facebook.com/ScoutcentrumVerhuist .

Iedereen die deze pagina liked kan donderdag a.s. om 14:00 hier de uitzending volgen. Alle scouts die meekijken wordt verzocht om hun uniform aan te trekken en achter de computer te gaan zitten om zo op afstand maar wel met elkaar een groep-salut te kunnen geven als de 1e paal de grond ingeslagen wordt. Ook op afstand doen we het samen! 

Stuur dit bericht zoveel mogelijk door. Iedereen is welkom, het aantal deelnemers van deze (digitale) bijeenkomst is gelukkig onbeperkt…. 

Meer informatie over de bouw van het nieuwe Scoutcentrum, een groot en uniek burgerinitiatief in Vlaardingen, vindt u op: www.scoutcentrumverhuist.nl  

 

Tot donderdag!

 

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date