Eten voor het goede doel

12-05-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Serviceclub Inner Wheel Vlaardingen, zeg maar een Rotaryclub maar dan alleen voor vrouwen, organiseert binnenkort weer een ‘fundraising dinner’, een evenement waarbij geld opgehaald wordt voor het goede doel. Dit maal gaat opbrengst naar Stichting De Hond Kan De Was Doen. Dit i s een onafhankelijke landelijke stichting met vrijwilligers. Hun doel is de zelfredzaamheid en vrijheid van mensen met een functiebeperking te vergroten door middel van een assistentiehond (ook wel hulphond genoemd).

Het diner kost € 49,50 per persoon, exclusief consumptie, en vindt plaats op zaterdag 21 mei in Restaurant Smakelijk op de Markt in Vlaardingen. De inloop met borrel is tussen 18.00 en 19.00 uur, gevolgd door daarna het trendy Walking Dinner van maar liefst 9 gangen !

Aanmelden voor het diner kan bij Jeannette Jansen via email jeannette.jansen@telfort.nl . Er is plek voor maximaal 60 mensen en aanmelden kan tot vrijdag 20 mei.

Inner Wheel Vlaardingen is aangesloten op een wereldwijd actieve organisatie met meer dan 100.000 leden. Voor meer informatie: innerwheel.nl

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date