Extra verkeershinder Marathonweg

03-08-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Van maandag 7 augustus 07.00 uur tot zaterdag 12 augustus 12.00 uur is de helft van de rijbaan van de Marathonweg afgesloten tussen het spoor en de Arij Koplaan.

Het verkeer kan het werk overdag met hulp van verkeersregelaars passeren waarbij beide rijrichtingen om beurten kunnen rijden. De verkeersregelaars kunnen maatwerk leveren als er vanaf de ene zijde meer verkeer komt dan vanaf de andere zijde. 's Avonds, wanneer er minder verkeer is, wordt het verkeer geregeld met tijdelijke verkeerslichten.

De onverwachte verkeershinder wordt veroorzaakt doordat een leiding onder het wegdek op een andere plek ligt dan vooraf op tekeningen te zien was. Naar verwachting zal dit voor het verkeer hinder opleveren. De aannemer verwacht zaterdag tegen het middaguur klaar te zijn, maar houdt rekening met mogelijke uitloop van de werkzaamheden tot maandagochtend 14 augustus 05.00 uur. Om de Marathonweg te ontlasten is tijdens de opbreking de Industrieweg afgesloten voor doorgaand verkeer uitgezonderd (brom)fietsers. De Industrieweg is wel beschikbaar voor het bereiken van woningen en bedrijven in Groot Vettenoord. De Arij Koplaan was al eerder afgesloten. De bedrijven aan de Arij Koplaan blijven bereikbaar via de dr. Wiardi Beckmansingel.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date