Falende spoorbomen bij overgang Parallelweg

29-06-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Een wachtende rij auto’s vanmiddag voor een open spoorwegovergang  bij de Parallelweg. Wat was er aan de hand?

Bij de spoorwegovergang Parallelweg/Westhavenkade rinkelden de bellen en knipperden de rode lichten tegen een uur of half vijf, maar de spoorbomen kwamen niet omlaag, behalve bij het fietsgedeelte; bij het stuk waar het fietspad de spoorwegovergang kruist was één van de spoorbomen half schuin gezakt, maar niet helemaal naar beneden. Dat gecombineerd met de rode knipperende lichten en het akoestische gerinkel deed automobilisten twijfelen en afremmen. Fietsers en voetgangers vervolgden echter onverstoorbaar hun weg, maar die hadden dan ook een beter zicht op een trein die bij treinstation Vlaardingen-Centrum stond te wachten.

Na enige tijd kwam de half gezakte spoorboom weer omhoog en stopten de bellen en rode knipperende lichten…voor een seconde of tien, want toen gingen de bomen definitief omlaag, allemaal deze keer.

We hebben de NS gebeld om te waarschuwen dat hier iets niet helemaal goed gegaan was, maar helaas was niemand bereikbaar. Op hoop van zegen dat het de volgende keer wel goed gaat !Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date