Foute Kersttruiendag bij UN1EK

15-12-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Vandaag is het foute Kersttruiendag. De medewerkers van UN1EK hebben allemaal hun best gedaan om er zo ‘fout’ mogelijk uit te zien, zoals je op de foto kunt zien. Daar hebben ze dan wel een goed doel aan verbonden: Trek net als de medewerkers van het UN1EK servicebureau je foute kersttrui aan en doneer €3 aan Save the Children. Bij UN1EK zijn ze daar al mee gestart vandaag !

Save the Children bewaakt de Rechten van het Kind en komt in actie wanneer deze geschonden worden. Want elk kind verdient een eerlijke kans op een toekomst. Gezondheid, de kans om te leren en een beschermde omgeving zijn hiervoor de basisvoorwaarden.

Altijd en overal werken wij aan de verbetering van de rechten van zelfs de moeilijkst bereikbare kinderen. En in geval van nood zijn ze als eerste aanwezig en vertrekken zij als laatste. Omdat ze altijd bij de kinderen zelf zijn, hebben ze een schat aan praktijkervaring. Want het is de keiharde dagelijkse werkelijkheid van kinderen die ons al 100 jaar vertelt wat zij nodig hebben. De medewerkers van Save the Children luisteren naar de verhalen die kinderen hen vertellen. Dat leert hen dat ze bovenal kind zijn. Met hun eigen dromen, ambities en idealen.

Ook meedoen ? Doneren kun je hier!  Gerelateerd