Geen koffie maar champagne

14-01-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De Open Coffee van het Netwerk Jonge Bedrijven Vlaardingen (NJBV) vindt elke laatste woensdag van de maand plaats, op een enkele uitzondering na. In december werd er geen koffie geschonken bij dit netwerkevenement maar een glas wijn of champagne om alvast het jaar uit te luiden. Op vrijdag 15 januari wordt het nieuwe jaar weer feestelijk en gezamenlijk ingeluid met wederom Open Glazen in plaats van Open Coffee.

Het evenement vindt van 17.00 tot 19.00 uur plaats bij TouchFit paramedisch therapeutisch centrum aan de Hendrik Casimirstraat 151. Gastvrouw bij TouchFit is Jolanda Kok, de initiatiefneemster en eigenaar. Zij heeft er voor gezorgd dat een oude gymzaal is omgetoverd tot een prachtig en recent geopend paramedisch therapeutisch centrum. In dit nieuwe pand biedt een groot aantal specialisten hun diensten aan op het gebied van gezondheid, welzijn en sport. Ook vervult TouchFit een min of meer maatschappelijke rol door verenigingen en groeperingen ruimtes te bieden waar cursussen, vergaderingen en andere bijeenkomsten kunnen plaatsvinden.

 

Aanmelden?

Alle ondernemers zijn van harte welkom (aangemeld of niet). Deelname is zoals altijd gratis. Wel stellen de gastvrouw en het bestuur van Netwerk Jonge Bedrijven Vlaardingen het zeer op prijs als u zich toch wilt aanmelden. Dit kan via Linkedin , Facebook  of een mail aan Petra Hickendorf:  petra@vivalavida.nu

Heeft u collega’s of bevriende ondernemers die het netwerk nog niet kennen, neem ze gerust mee, ook zij zijn van harte welkom!

 Gerelateerd