Gefeliciteerd oma Annie!

17-04-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Het verplichte afstand houden, zorgde er vandaag voor dat oma Annie op afstand werd gefeliciteerd. Met haar 85 jaar bereikte ze een mooie mijlpaal en dat moest gevierd worden, met kinderen, kleinkinderen en nog wat andere familieleden. Die stonden vanochtend om een uur of elf onderaan het appartementencomplex Drieën-Huysen Zuid waar oma Annie woont. Zingend en juichend terwijl de jarige vanaf het balkon op de vijfde etage de felicitaties in ontvangst nam. Ze konden elkaar gelukkig wel horen en een meegebracht spandoek drukte het nog eens extra uit: Van harte gefeliciteerd met uw 85ste verjaardag, oma Annie!

Tussen de jarige en haar familie was er behoorlijk wat veilige ruimte, en tussen de familie en vrienden die beneden stonden tenminste een meter of twee, voor zover ze niet van hetzelfde huishouden deel uitmaakten. Een vreemde gewaarwording want de zoon van de jarige, redacteur Erik Meijer van Vlaardingen24, trof daar zijn zelfstandig wonende dochter, maar kon haar niet even hartelijk begroeten met een omhelzing. Die dochter, kleindochter van de jarige, moest ook wel heel voorzichtig zijn; ze werkt namelijk als verpleegkundige in het ziekenhuis, dus zoals dat nu heet 'in de frontlinie van de zorg'.

De cadeautjes en de bloemen werden tenslotte wel afgeleverd, tot bij de voordeur door één van de aanwezigen. En weer daar op veilige afstand aangenomen. Maar het blijft 'surrogaat'.

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date