Categorieën

Service

Gezocht en gevonden via Facebook !

Gezocht en gevonden via Facebook !
Nieuws

Gezocht en gevonden via Facebook !

  • Herman van Nieuwenhuizen
  • 31-05-2015
  • Nieuws
Gezocht en gevonden via Facebook !

VLAARDINGEN -  Het meisje dat de foto vasthoudt is Marieke en op de foto zelf staat ze ook. Marieke uit Maassluis was met haar ouders vier jaar geleden aanwezig bij een demonstratie tegen de Blankenburgtunnel aan de Krabbeplas. Toen nog een klein meisje met lichtblonde haren, en ik heb haar destijds voor een artikel over de demonstratie gefotografeerd; een artikel dat in Groot Vlaardingen gepubliceerd  werd.

Afgelopen week vroeg ik me af hoe ze er nu uit zou zien en ging op zoek. De foto plaatste ik op Facebook en al gauw werd het bericht gedeeld. Miranda en Nicole van Kortenhof, van de bekende rijwielhandel, kenden de ouders en seinden ze in en die reageerden vervolgens . Gisteren ben ik op bezoek geweest en heb Marieke een groot exemplaar van de foto waar zij op staat gegeven, bijna net zo groot als dat Marieke vier jaar geleden was.

Inmiddels is ze natuurlijk gegroeid en haar haren zijn wat donkerder geworden. Misschien over weer vier jaar de gisteren gemaakte foto weer uitreiken als Marieke weer wat ouder is ?