Gezocht: huisraad voor vluchtelingen

20-09-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Sinds de start van de Welkomcampagne Vluchtelingen Vlaardingen hebben heel veel Vlaardingers mee geholpen aan de opvang en integratie van vluchtelingen in de stad. Tafels, stoelen, bedden, speelgoed, fietsen, service, boeken en nog veel meer is spontaan ter beschikking gesteld. Vlaardingen Werkt heeft al deze spullen ingezameld, gesorteerd en verdeeld over meer dan 100 vluchtelingengezinnen in Vlaardingen.

Nu dreigt de voorraad op te raken en dat is niet de bedoeling. Dagelijks kloppen nog vluchtelingengezinnen aan die hier helemaal opnieuw moeten starten. Bedden, kasten, tafels en stoelen, keukengerei, ijskasten, wasmachines en ander huisraad is dus nog steeds nodig. Heeft u spullen op zolder of in de kelder staan en wilt u die toch weggooien? Neem dan alstublieft contact op met Vlaardingen Werkt.

U kunt de spullen komen brengen naar de opslagruimte op de Industrieweg 9. Grotere spullen kunnen wij ook afkomen ophalen bij u thuis. Heeft u nog spullen die u wilt doneren, dan kunt u bellen voor een afspraak naar 06 28 30 02 36 of mailen naar info@vlaardingenwerkt.nu . Ophaaldagen zijn dinsdag en donderdag middag tussen 13:00 en 16:00 uur. Donaties kunt inleveren op de Dirk de Derdelaan 45 of bellen voor een ophaalafspraak voor grotere spullen.Gerelateerd