Gratis coaching voor baanlozen

02-09-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op woensdag 9 september is er vanaf 9.30 tot 13.00 uur in De Windwijzer weer de maandelijkse bijeenkomst van het netwerk  ‘Baanloos…en dan?’ voor mensen die zonder werk zitten. De bijeenkomsten zijn bedoeld om mensen zonder baan een netwerk te bieden, hen te bemoedigen en mogelijkheden en middelen aan te reiken om weer aan de slag te komen. Inloop en koffie vanaf 9.00 uur.

Op deze ochtend is jobcoach Anneke van der Sar aanwezig om met mensen die zich daarvoor aanmelden een individueel coachinggesprek te voeren. Het gesprek (van ca. een uur) kan gaan over alles wat met het vinden van een baan, omscholing, oriëntatie op ander werk, vrijwilligerswerk, solliciteren, starten van een eigen bedrijf enz. te maken heeft. De deelnemers die geen individueel gesprek hebben, kunnen in de tussentijd met elkaar en de leden van de werkgroep ‘baanloos’ bij de koffie ervaringen uitwisselen.

Kosten € 2,50 voor de koffie en de thee. Aanmelden is in verband met de coronamaatregelen verplicht en kan via een mailtje naar aanmelden@dewindwijzer.nl. Graag aangeven of je op die ochtend voor individuele coaching in  aanmerking wil komen. Wees er snel bij want niet meer dan drie mensen kunnen op deze ochtend een individueel gesprek krijgen.Gerelateerd