Categorieën

Service

Gratis inloopspreekuur bij Budgetbeheer Vlaardingen

Gratis inloopspreekuur bij Budgetbeheer Vlaardingen
Nieuws

Gratis inloopspreekuur bij Budgetbeheer Vlaardingen

  • Advertorial
  • 15-01-2018
  • Nieuws
Gratis inloopspreekuur bij Budgetbeheer Vlaardingen
VLAARDINGEN - In onze vestiging in Vlaardingen, biedt Coöperatie Budgetbeheer Nederland U.A. iedereen hulp, die moeite heeft met het (tijdelijk) op orde brengen van zijn of haar financiële administratie. Op dit moment is onze cliëntenkring in Vlaardingen groeiende. 

Inloopspreekuur
Om al onze cliënten beter te kunnen bedienen, hebben wij besloten om met ingang van woensdag 31 januari 2018 te starten met ons inloopspreekuur. U bent elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom aan ons kantoor aan de Heliniumweg 12-C in Vlaardingen. De routebeschrijving naar ons kantoor kunt u vinden op www.cbbn.nl

Zonder afspraak kunt u op woensdagochtend binnenlopen voor kleine vragen of het brengen van post naar ons kantoor. Mochten er cliënten voor u aan de beurt zijn, dan verzoeken wij u plaats te nemen in de wachtruimte, totdat één van onze collega’s u komt ophalen. 

Telefonische bereikbaarheid
Uiteraard blijven wij ook telefonisch voor u bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag kunt u ons van 09.00 tot 12.30 uur bellen op 085 – 773 1934. Wij zijn er voor al uw vragen. 

Graag zien wij u tijdens het inloopspreekuur op woensdagochtend. De koffie staat klaar!

Budgetbeheer Vlaardingen
Heliniumweg 12c
3133 AX  Vlaardingen
[email protected]
085 - 773 1934

www.budgetbeheervlaardingen.nl

Stichting Gay Evenementen Breda

Nagelkruid 24, Vlaardingen

Meer over Stichting Gay Evenementen Breda →