Haring en Bierfeest terug van weggeweest!

28-06-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Na een gedaanteverwisseling in de vorm van het Loggerfestival is dit jaar het aloude Haring & Bierfeest terug van weggeweest. Vrijdagavond gaat het al los op de Westhavenplaats en een dag later is het een feestje in vrijwel het hele centrum.


Vrijdag 29 juni vanaf 19.00 uur is er op de Westhavenplats een horecaterras met foodstands. U hoeft zelf dus niet te koken. Er is dan muziek en meteen begint al het Vlaardings Kampioenschap haringhappen. Nadat om half acht een haringbeeld is onthuld ter hoogte van Westkaai, zal de burgemeester het Haring & Bierfeest officieel openen. Optredens zijn er daarna van InRainbows en de Bruce Band.

Zaterdag 30 juni is er op vele locaties van alles te doen. het zou te ver voeren om hier het hele programma te gaan opsommen. U kunt uitstekend terecht op www.haringenbieerfeest.nl. Ook deze dag is de Westhavenplaats weer het bruisende middelpunt van hef feest maar vergeet niet ook eens te gaan kijken op de Westhavenkade, de Dayer, het Lijnbaanplantsoen, het Sluisplein, de Oosthavenkade, de Hoflaan, 't Hof en het Buizengat, het noordelijk deel van de Westhavenplaats, de Korte Hoogstraat, de Waalstraat, de Fransenstraat, het Veerplein, het Liesveld en het Schoutplein. Op al deze locaties is er leven in de brouwerij.

Vlaardingen24 is er uiteraard bij en zal na afloop een uitgebreide fotoserie plaatsen. Gerelateerd