Help de strijd tegen kernwapens (en win een echte Len Munnik!)

25-07-2021 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Door bezuinigingen gedreven, zag het landelijke PAX voor Vrede zich genoodzaakt minder betaalde menskracht in te zetten voor de Campagne tegen Kernwapens. Dat gaat ten koste van de campagne terwijl deze afgelopen jaren één van de speerpunten was van de Vredesweek. Vredeswerk is duur. Wat is ons het waard? Een aantal mensen heeft zich die vraag gesteld en heeft zich als antwoord daarop bereid verklaard om ieder duizend euro bij te dragen.

 

Ook u kunt uw steentje bijdragen


Het is niet iedereen gegeven zo’n bedrag te doneren, en bovendien is dan de vraag: is het genoeg? Er is nog een Nederlands gezegde: vele kleintjes maken een grote. Iedereen kan zijn steentje bijdragen: letterlijk. Honderd steentjes van een tientje maken ook duizend euro. Voor die prijs van een tientje kan je dus een steentje kopen met je naam erop.

Kom je naar de Hiroshima-herdenking in het Rosarium aan de Holysingel (bij het Shell benzinestation) op 6 augustus, dan kan je er nog een eigen boodschap op kwijt. Van alle steentjes wordt ter plekke een mooi symbool van Vrede gemaakt: de kraanvogel.

 

Doe mee en win een zeefdruk van Len Munnik!


Len Munnik heeft een zeefdruk gemaakt speciaal voor deze actie. Die door hem gesigneerde zeefdruk wordt verloot onder de kopers van de steentjes. Daarbij is het motto: meedoen is belangrijker dan winnen. Iemand die tien steentjes koopt maakt evenveel kans als de koper van een enkel steentje. Help mee een kernwapenvrije wereld mogelijk te maken!

Een bedrag van € 10 (of meer) voor een steentje kun je overmaken naar rekening: NL93RABO0373739478 t.n.v. Diaconie van de Protestantse Gemeente Vlaardingen, o.v.v. ‘bijdrage steentje voor vrede’.

Vermeld je naam en adres bij storting van je bijdrage.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date