Help samen met Rotary voor Sint Maarten !

14-09-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Orkaan Irma heeft Sint-Maarten bijna helemaal verwoest. Huizen staan niet meer overeind, voedsel en water is nauwelijks verkrijgbaar. De wanhoop is te lezen op de gezichten van de mensen. Hoe meer mensen helpen, hoe beter.

Ook Rotary komt in actie. Rotary werkt nauw samen met Shelterbox. ShelterBox is een uniek en uitermate praktisch concept. De hulp is helder, eenvoudig en effectief. De shelterbox is een transportabele, stevige maar lichte kunststof box; Hij is gevuld met een tent en andere artikelen, die nodig zijn om te overleven. Het helpt een gezin aan de eerste basisuitrusting voor de herinrichting van een huishouden en een dak boven hun hoofd! En dat is nu nodig op Sint Maarten!

De kostprijs voor een Shelterbox is € 750

De Rotaryclubs in Vlaardingen en Maassluis doneren in ieder geval voor Shelterboxen in Sint Maarten, maar ook u kunt meehelpen. Maak uw donatie aan Sint Maarten concreet en doneer ook voor een Shelterbox. Met uw bijdrage maakt u daadwerkelijk een verschil. Rotary zorgt er voor dat uw donatie wordt geïnvesteerd in een Shelterbox, waarmee we de inwoners van Sint Maarten direct kunnen helpen.

Helpt u mee?! Uw donatie kunt u voor 21 september a.s. overmaken op rekeningnummer: NL65INGB0652420656 t.n.v. Stichting Community Service Rotary Vlaardingen. (ANBI-status)

Vanzelfsprekend houden de Rotary Clubs u op de hoogte hoeveel Shelterboxen we met elkaar hebben kunnen versturen naar Sint Maarten!


Bij voorbaat hartelijk dank!

Namens de voorzitters van

Rotary Maassluis-Ria van der Stok
Rotary Vlaardingen 80-Ben Valk
Rotary Vlaardingen-Miranda van KortenhofGerelateerd