Helpt u stichting Present Vlaardingen? Stem!

16-10-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Sinds een jaar is Vlaardingen een nieuwe stichting rijker: Stichting Present Vlaardingen. Present is een landelijke organisatie met tal van lokale afdelingen. De missie van Present is een brug te slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Present wil groepen die incidenteel hun tijd en handen willen aanbieden in contact brengen met mensen die met dat aanbod geholpen kunnen worden vanwege een tekort aan gezondheid, eigen sociaal netwerk of financiële middelen.

,,We komen vaak schrijnende situaties tegen, waarbij mensen geholpen worden bij bijvoorbeeld het opruimen van hun huis, het schoonmaken van de keuken, het opknappen van de tuin of het schilderen van een (kinder)kamer. Ook op sociaal gebied wil Present actief zijn bijvoorbeeld in het bezoeken van eenzame ouderen. Present werkt daarbij samen met organisaties in de sector wonen, zorg en welzijn.  

U kunt het werk van Present op verschillende manieren helpen. Nu vragen we speciaal uw aandacht voor het ondersteunen van Present door naar DEZE WEBSITE te gaan. Daar staat een groot aantal goede doelen vermeld. Zoek Stichting Present Vlaardingen op en breng uw stem hierop uit. ,,Wanneer we veel stemmen krijgen, ontvangen we van de KRO-NCRV een mooi geldbedrag voor onze stichting. Dit is slechts een eenvoudige handeling en het kost u niets. Geeft u dit door en doet u mee?''