Categorieën

Service

Het magische Vlaardingen van Sandy Struijs

Het magische Vlaardingen van Sandy Struijs
Nieuws

Het magische Vlaardingen van Sandy Struijs

  • Redactie
  • 21-10-2015
  • Nieuws
Het magische Vlaardingen van Sandy Struijs

VLAARDINGEN – Volgens veel Vlaardingers is de Visbank aan de Westhavenkade het meest markante gebouw van onze stad. In de top vijf staan verder nog de Grote Kerk aan de Markt, het oude Stadhuis, de molen Aeolus en de Stadsgehoorzaal.

Vlaardingen kent echter nog zoveel meer schitterende plekjes en bijzondere, soms vervallen gebouwen. Zangeres en fotografe Sandy Struijs legt ze vast en geeft er daarna haar eigen draai aan. Haar foto’s in de serie die we hier publiceren geven enerzijds een wat vervreemdend beeld van Vlaardingen, aan de andere kant benadrukken ze ook details waar we vaak aan voorbij lijken te lopen.

Je moet er maar oog voor hebben, voor de magische kanten van Vlaardingen, de bijzondere wolkenpartijen, de oude stenen gebouwen met historie en de wonderlijke lichtval. Sandy Struijs heeft dat en deelt ze graag met de lezers van Vlaardingen 24.

Wie meer van haar werk wil zien kan naar haar Facebookpagina waar ze met grote regelmaat nieuw werk toont. Je kunt dat vinden via DEZE!  link. Liken en delen wordt natuurlijk op prijs gesteld !