Holyween steeds meer een begrip in Vlaardingen

24-10-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De voortuin van de familie Beuman aan de Annie Romein Verschoorkade is ook dit jaar weer een bezienswaardigheid. Vader Marco, moeder Patricia en inmiddels ook zoon Joury werken nu voor het vierde jaar aan een halloweenattractie die zijn gelijke in de verre omtrek niet kent. En Vlaardingen begint dat ook steeds meer te ontdekken. Zaterdag 27 oktober is de tuin in volle glorie te aanschouwen maar nu al komen er af en toe even mensen kijken.

Holyween heet het evenement in de wijk langs de Vlaardinger Vaart in Holy-Noord. Ieder jaar is er voor de kinderen uit de wijk een spooktocht door de wijk waarbij her en der bewoners met snoep klaar staan. Het begin- en eindpunt is dit jaar de tuin van de 'Beumannetjes' die nog spectaculairder oogt dan een jaar geleden. Er zijn weer nieuwe elementen toegevoegd maar de meeste tijd ging zitten in een ingenieus lichtplan. Alles werkt daarbij volautomatisch. een computerprogramma bestuurt alles dat beweegt en geluid maakt.

En dat wordt dus vast weer spectaculair. U kunt dat zaterdagavond uiteraard ook met eigen ogen gaan aanschouwen aan de Annie Romein Verschoorkade. Vlaardingen24 deed dat ook vorig jaar al en als u benieuwd bent hoe dat er toen uitzag.. de foto's vindt u HIER!

En ook al is het nog geen zaterdag, Marco en Patricia zijn met hun gedachten deels al bij volgend jaar. Dan moet ook de achtertuin eraan geloven. ,,We maken daar een soort griezeldoolhof waar je doorheen kunt lopen... als je dat durft tenminste.''Gerelateerd