Hondenspeeltuin Broekpolder van start !

13-02-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op 12 februari hebben wethouder Ruud van Harten en Sandra Bastemeijer van de Vereniging Hondenspeeltuin Vlaardingen hun handtekening gezet onder de overeenkomst voor de nieuwe hondenspeeltuin in de Vlaardingse Broekpolder.

Doordat de Broekpolder door veel doelgroepen in gebruik is, hebben de honden steeds minder vrije loopruimte. Hondenbezitters en hondenuitlaatservices kwamen in actie, zij richtten de Vereniging Hondenspeeltuin Vlaardingen op en maakten een plan voor een hondenspeeltuin in het gebied waar vroeger de herten liepen.

Inmiddels zijn er al zo’n 25 vrijwilligers betrokken bij de Vereniging Hondenspeeltuin Vlaardingen en wordt er samengewerkt met de Federatie Boekpolder. Daarnaast zijn er al wat sponsoren en dat alles maakt dat, nu de handtekening met de gemeente is gezet, het betreffende terrein binnenkort opgeknapt kan worden, inclusief het plaatsen van speeltoestellen waar honden gebruik van kunnen maken.

De hondenspeeltuin bevindt zich aan de rand van de Broekpolder, aan de zijde van Sportclub Victoria '04 en Hockey Club "Pollux". Het gebied is ruim 1,5 ha groot en de honden staan voor hun en úw veiligheid altijd onder toezicht van een vrijwilliger. Tevens is het terrein volledig omheind.

Wie meer wil weten over de hondenspeeltuin, sponsor wil worden of mee wil helpen het terrein gereed te maken kan alle informatie hier! vinden.Gerelateerd