Hoog water verwacht in Vlaardingen

08-02-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - In Vlaardingen wordt op 9 februari om 04.05 uur hoog water verwacht. Er wordt rekening gehouden met 2,10 meter boven NAP (Normaal Amsterdams Peil). Een deel van de parkeerplaatsen bij de Pelmolen aan de Westhavenkade en delen van de rijweg aan de Oosthavenkade en de Koningin Wilhelminahaven Zuidzijde (Schiereiland) komen onder water te staan.

Op dinsdag 9 februari sluit de gemeente tot 5.30 uur de Oosthavenkade ter hoogte van het Grote Visserijplein en de KW-haven Zuidzijde. De gemeente plaatst wegafzettingen met inrijverboden om te voorkomen dat mensen hun voertuig parkeren in de gebieden waar hoog water verwacht wordt.

Parkeer uw voertuig niet in de afgezette gebieden. Als u in het gebied geparkeerd staat waar hoog water wordt verwacht, parkeer uw auto dan tijdig ergens anders. Als het gebied is afgezet, heeft u GEEN toegang meer tot uw auto. Auto’s die blijven staan als de kade onderloopt, worden niet weggesleept en komen deels onder water te staan. Parkeren in buitendijks gebied is altijd voor eigen risico.

Gerelateerd