Informatieavond Blankenburgverbinding

15-03-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK organiseren op dinsdagavond 26 maart bij de Buitenplaats, Zuidbuurt 85 in Vlaardingen een informatieavond om bezoekers te informeren over de voortgang van de werkzaamheden voor de aanleg van de Blankenburgverbinding.

Zo wordt half april een viaduct ingeschoven onder de Hoekse Lijn, zodat BAAK daarna een werkweg onder het spoor kan bouwen en kan starten met de eerste werkzaamheden voor de toerit voor de Hollandtunnel. Via een 3D animatie kunnen bezoekers zien hoe de Blankenburgverbinding er straks uit komt te zien in haar omgeving en met een 4D-model krijgen zij gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld de bouw van de Maasdeltatunnel. 

Bezoekers zijn van harte welkom om binnen te lopen tussen 19.00 uur en 21.00 uur.

 

Nieuw Waterland

De collega’s van het kwaliteitsprogramma Nieuw Waterland zijn deze avond ook aanwezig om bezoekers te woord te staan over onder andere de waterharmonica en zoetwaterfabriek van het Hoogheemraadschap van Delfland en het Krabbepark van gemeente Vlaardingen. Ook het project windmolenpark Oeverwind is vertegenwoordigd.

 
Gratis Pendelbusjes vanaf station Vlaardingen Centrum

Wij verzoeken u zoveel mogelijk met de fiets naar de Buitenplaats te komen of gebruik te maken van de gratis pendelbusjes. Deze rijden tussen station Vlaardingen Centrum en de Buitenplaats. Er is bij station Vlaardingen Centrum voldoende parkeergelegenheid. De pendelbusjes rijden tussen 18.30 uur en 21.30 uur.

 

Datum:   dinsdag 26 maart 2019

Tijd:       vrije inloop tussen 19.00 en 21.00 uur

Locatie:  Buitenplaats, Zuidbuurt 85 in VlaardingenGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date