Ingezonden: 'Niet zomaar een autobrand'

23-01-2019 Nieuws Redactie

,,De autobrand op de parkeerplaats van de Van Kinsbergenplaats in de nacht van zondag 20 op maandag 21 januari maakte absoluut géén deel uit van 'de reeks autobranden waarmee Vlaardingen de laatste jaren wordt geteisterd', zoals u suggereert (en zoals de politie het ongetwijfeld, gemakshalve, doet voorkomen). Bewoners hoorden ook geen 'knal' zoals u schreef, maar een heleboel knalgeluiden achter elkaar. Alsof iemand met geweld een auto aan het slopen was. Ik ben één van die bewoners en ik werd wakker door de het lawaai.

Iedereen op de Van Kinsbergenplaats weet van wie de in brand gestoken auto is, wáárom hij in brand gestoken is, en...door WIE! Er is géén raadselachtige pyromaan betrokken bij deze brand!

De Politie, de Gemeente, de Woningstichting en Minters zijn zich ook volledig bewust van de situatie, maar prefereren de doofpot en oogkleppen. Al járen wordt er bergen geld gestopt in deze hopeloze zaak. Alles liever dan de eigen wetten en regels handhaven, zolang het maar politiek correct is. Een zaak die alleen maar erger wordt en uiteindelijk zal escaleren in iets véél ergers. Dat kan zelfs een kind op zijn vingers natellen.

Al jaren heerst er hier op de Van Kinsbergenplaats een situatie van terreur en angst, maar de voornoemde autoriteiten doen helemaal niets, behalve dan pappen en nat houden, véél publiek geld spenderen en de andere kant op kijken.''

Naam en adres bij de redactie bekendGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date