Ingezonden: frustratie en boosheid

30-12-2018 Nieuws Redactie

Hoewel de frustratie en boosheid groot zijn dat het vreugdevuur niet door mag gaan, hoop ik wel dat we met elkaar een fijne jaarwisseling kunnen hebben. Vele Vlaardingers staan niet achter het besluit om de vreugdevuren te verbieden en dat is volkomen te begrijpen. Een traditie van jaren is afgepakt! Geen geld voor een veilig vreugdevuur maar wel de stad vol te hangen met camera's en extra beveiligingsmaatregelen te nemen. Hoe frustrerend is dat.

Ik vind nu wel dat een aantal het helemaal aan het verpesten is. Filmpjes verspreiden... plassen tegen het stadhuis, expres vuurtjes stoken en maar goed laten zien dat je schijt hebt aan alles. Is dit de opgefokte instelling waarmeee je wilt overbrengen hoe wij Vlaardingers zijn? want die personen zetten ons wel neer als tokkies en aso's en verpesten het voor de rest. Met dat gedrag bereik je niks en wordt het alleen maar verpest! en ik denk dat Mevrouw Jetten onderhand wel doorheeft hoeveel Vlaardingers in opstand zijn gekomen.

Mijn vraag is: kunnen we er alsjeblieft een fijne jaarwisseling van maken met elkaar en vooral voor onze kinderen waar wij het voorbeeld voor zijn? Laten we juist het doel voor ogen hebben om hopelijk volgende jaar weer een mooi vreugdevuur te hebben. Ik wens jullie  een hele fijne jaarwisseling en een liefdevol 2019!
 
Voorstander vreugdevuur VlaardingenGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date