Inspiratiebijeenkomst voor maatschappelijke initiatieven

04-11-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op donderdag 16 november organiseert het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. een inspiratiebijeenkomst in de Stadsgehoorzaal. Deze middag staat in het teken van positief positioneren en slim combineren.

De YETS Foundation, de Buurtvrouw en Coöperatie Vlaardingen Werkt vertellen hun succesverhaal, er is ruimte voor verdieping en gelegenheid tot netwerken. De bijeenkomst is gericht op vertegenwoordigers van stichtingen en verenigingen in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

Bent u met uw maatschappelijke initiatief werkzaam in het sociaal maatschappelijke veld? Wilt u meer weten over het betrekken van verschillende stakeholders, leren uitgaan van kansen in plaats van problemen? Of hoe u slim verschillende functies kan combineren binnen uw initiatief, dan is dit een interessante bijeenkomst voor u!

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een bericht te sturen naar via algemeen@fondssv.nl  met daarin de contactgegevens en de naam van de organisatie. Het volledige programma is te vinden op www.fondssv.nl .Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date