Categorieën

Service

Intertoys Vlaardingen: toch over en sluiten!

Intertoys Vlaardingen: toch over en sluiten!
Nieuws

Intertoys Vlaardingen: toch over en sluiten!

  • Herman van Nieuwenhuizen
  • 14-03-2019
  • Nieuws
Intertoys Vlaardingen: toch over en sluiten!
VLAARDINGEN – Het was slecht nieuws vorige maand: Intertoys, de winkelketen voor speelgoed, was failliet. In maart was er weer sprake van een doorstart, waarbij de winkels in Vlaardingen de dans leken te ontspringen. Volgens een eerder gepubliceerde lijst bleven de filialen aan het Liesveld en De Loper open. Vandaag kregen we via een woordvoerder van Intertoys anders te horen: ook de beide winkels in Vlaardingen gaan sluiten.

Het personeel in de winkel aan De Loper in de wijk Holy werd er gisteren al snoeihard mee geconfronteerd. Er kwam ineens, onaangekondigd, iemand die een 'Te Huur' poster ophing. Volgens Margriet Popken, één van de klanten die navraag deed na het zien van de poster, waren de medewerkers zichtbaar aangeslagen. Trillende stem, tranen in de ogen. Margriet: ,,Hield het zelf ook bijna niet droog, heb het zo te doen met die mensen. Gewoon te bizar voor woorden hoe ze vanuit dat hoofdkantoor met personeel omgaan. Heb ze verder alleen heel veel sterkte en succes voor komende tijd gewenst. De winkel was ook gesloten rest van de middag vanwege omstandigheden.''

Wie voor speelgoed naar een Intertoys winkel wil, kan overigens binnenkort ook niet meer terecht bij de Passage in Schiedam. Ook die winkel staat op de lijst van te sluiten filialen. De winkel in winkelcentrum Koningshoek in Maassluis blijft voorlopig gespaard.