Inzameling voor vluchtelingenkampen

02-10-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Heeft u nog kinderkleding, van 0 tot 16 jaar, nodig voor kinderen in een vluchtelingenkamp in Syrië ? Pax Kinderhulp kan dit goed gebruiken en ook in Vlaardingen wordt er ingezameld. Een inzamelingsactie eerder dit jaar heeft al veel moois opgeleverd.

Tini Taapken, de Vlaardingse coördinator van Pax Kinderhulp: ,,In juni zijn wij naar Irak geweest en hebben honderden kinderen blij gemaakt met de spullen die wij verzameld hadden. Nu zijn wij bezig met weer een actie: Help ons goederen naar de kinderen in Syrische/Iraakse vluchtelingenkampen te sturen. De medewerkers van Pax Kinderhulp gaan persoonlijk naar de vluchtelingenkampen om de goederen uit te delen. Zo weten wij dat het goed terecht komt’’.

,,Wij verzamelen: knuffels, speelgoed, kinderkleding, sokken, schoenen, babykleding, dekens en toiletartikelen. Tevens willen wij graag kleding die u anders in de kledingbak gooit, hiervoor krijgen wij een vergoeding om de kosten van het vervoer te kunnen betalen. Daarnaast zijn ook statiegeldflessen en andere giften nodig om de actie te kunnen draaien’’.

 

Donaties zijn van harte welkom op bankrekening

IBAN: NL06RABO0301396892

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Tini Taapken

Coördinator reis & inzameling goederen

Mail: c.taapken@upcmail.nl

Voor meer info, klik HIER! en HIER!


Gerelateerd