Categorieën

Service

Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (3)

Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (3)
Uit

Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (3)

  • Isabelle Raeijmaekers en Cindy van Vliet
  • 22-07-2015
  • Uit
Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (3)

VLAARDINGEN / NIJMEGEN – Isabelle Raeijmaekers en Cindy van Vliet uit Vlaardingen lopen mee met de Nijmeegse Vierdaagse . Vanaf het moment dat ze op de Vierdaagse-camping hun tenten opslaan tot en met de finish houden ze het thuisfront op de hoogte van hun belevenissen. Vandaag was de eerste wandeldag.

Dag 1!! Dag van Elst!!Nog 160 km te gaan!! Vandaag starten we laat om 6 uur dus om half 5 ons bed uit. Bij de wedren kwam Isabel er achter dat haar startkaart niet in haar tas zat. PANIEK!!! Gelukkig zat hij in haar vest en die zat in haar fietsmand.

Het was zo druk op de wedren dat we pas om 6.45 vertrokken. Onze armbandjes werden gescand en we liepen de wedren af. De studenten stonden daar beschonken de lopers op te wachten. De een nog gekker dan de ander. Spiderman en de Hulk kwamen zelfs voorbij. Voor de Waalbrug was het een grote opstopping want niet wij waren een attractie maar de supporters langs de kant zagen er erg grappig uit.

We kwamen in leuke dorpjes daar stonden schattige kinderen met snoepjes om uit te delen. We ontmoetten leuke mensen zoals Hans uit Spijkenisse met zijn kabouterfiets. ( een slang met claxon en fietsbel?) Iedereen ging opzij terwijl er geen fietsen op de route kunnen rijden. Ook zagen we militairen uit verschillende landen. We zaten er lekker in en op twee plaspauzes na hielden we onze lange rust pauze op 31 kilometer. We lagen lekker relaxed op het veld in het zonnetje.

Cindy had nog even een interview met Omroep Vlaardingen en daarna vertrokken we voor de laatste 9 km. Over de warme dijk richting Nijmegen in de warme zon. We werden in Nijmegen weer warm binnengehaald door de toeschouwers aan de kant en dat gaf ons weer het Vierdaagse gevoel!! Kippenvelletje dus!! Met twee blaren zijn we allebei geëindigd. Vanavond vroeg naar bed. Want om half 4 gaat onze wekker weer....nog 120 km te gaan!!!

Groeten van Cindy en Isabelle