Categorieën

Service

Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (4)

Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (4)
Nieuws

Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (4)

  • Isabelle Raeijmaekers en Cindy van Vliet
  • 24-07-2015
  • Nieuws
Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (4)

VLAARDINGEN / NIJMEGEN – Isabelle Raeijmaekers en Cindy van Vliet uit Vlaardingen lopen mee met de Nijmeegse Vierdaagse . Vanaf het moment dat ze op de Vierdaagse-camping hun tenten opslaan tot en met de finish houden ze het thuisfront op de hoogte van hun belevenissen. Hier het verslag van de tweede wandeldag.

Dag 2!! Dag van Wijchen!! Vandaag een vroege start maar waren rond half 6 door de start heen. Vandaag is het roze woensdag!! Niet alleen onze favo kleur maar ook een feest voor iedereen!! En daar staan wij natuurlijk helemaal achter dus kleuren wij lekker roze mee.

Het begon al leuk op 10 km was daar onze favoriete KPN-post die onze blaren heel professioneel willen behandelen. Vorig jaar waren wij daar kind aan huis dus werden we dit jaar weer met open armen ontvangen. De 1e 20 km van dag 2 is erg saai maar zodra we in Wijchen aankwamen, dat is op het 20 km punt, waren we de eerste saaie kilometers vergeten.

Tijdens onze pauze terwijl wij genoten van een lekker broodje kroket hadden wij een gezellig onderonsje met Marlijn Weerdenburg (ook wel bekend als Danni Lowinski! ) grappig dat wij in de eerste instantie niet doorhadden dat zij het was.

We hebben de laatste 20 kilometer zo enorm genoten. Al die mensen langs de kant, zo ontzettend veel dat we ons afvroegen of er nog wel iemand te vinden was in de wijde omgeving. Zouden al deze mensen pas op vakantie gaan na de vierdaagse? Iedereen stond langs de kant om ons enthousiast aan te moedigen. Wij kregen geen kippenvel maar kamelenbulten!! Zo bijzonder ook hoe gastvrij de mensen ook zijn. Overal mag je plassen, aanschuiven om even lekker uit te rusten of krijg je wat te drinken.

Ook zijn we vandaag weer 2 keer gebeld door Omroep Vlaardingen. Een mooi moment wat ons toch ook dit jaar weer ontroerde was hoe enorm de oudere mensen uit de verzorgingshuizen aan de kant genoten. De laatste kilometers was Nijmegen Centrum en daar was het roze feest volop aan de gang en ging de stad helemaal los. We werden naar de finish gedragen alsof het de Via Gladiola was. Daarna werden we nog even goed verwend door opa Han en oma Ans Raeijmaekers die paste op het huis van de familie en een lekker zwembad hadden voor onze beentjes en een heerlijk biefstukje op het menu hadden. De helft zit er op nog 80 kilometer te gaan!! Op naar de zeven heuvelen!!

Groeten van Cindy en Isabelle