Jaarlijks Vrijwilligersontbijt: meld je aan !

23-11-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 12 december organiseert het Servicepunt Vrijwilligers weer het jaarlijkse vrijwilligersontbijt. Ook dit jaar heeft de Buitenplaats in de Zuidbuurt haar locatie voor dit doel ter beschikking gesteld. Het Servicepunt Vrijwilligers van de gemeente Vlaardingen nodigt de vrijwilligers van uw organisatie van harte uit om hier aan deel te nemen. Er is plaats voor 175 vrijwilligers, dus meld uw vrijwilligers tijdig aan. Inloop: 8.45 uur, aanvang ontbijt 9.00 uur en einde rond 10.30 uur.

U kunt aanmelden tot uiterlijk maandag 30 november.  Vraag het aantal kaarten aan dat voor uw vrijwilligers gewenst is. Bij meer aanvragen dan beschikbare kaarten worden deze verdeeld. Klik op deze link om direct naar de pagina met het aanmeldformulier te gaan: vrijwilligersontbijt!   

Route en parkeren: De routebeschrijving naar de Buitenplaats vindt u op de website van de Buitenplaats  Direct naast de Buitenplaats bevindt zich een gratis parkeerterrein voor ca. 50 auto’s. Op circa 400 meter afstand is er nog een extra parkeergelegenheid voor circa 300 auto’s. Deze is ook gratis.Gerelateerd