Jarige Sjaak Foundation trakteert

22-09-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op 25 september is het tien jaar geleden dat de Sjaak Foundation het levenslicht zag. Bij de oprichting kreeg Sjaak van Steenbergen uit handen van toenmalig burgemeester Tjerk Bruinsma een cheque overhandigd met de opdracht om het bedrag te besteden aan Vlaardingse doelen.

Inmiddels is de stichting Sjaak Foundation niet meer weg te denken uit Vlaardingen. Ieder jaar worden er allerlei activiteiten ontplooid waaronder vele vaste activiteiten zoals de vaarten met de fluisterboot met bewoners van Vlaardingse verzorgingstehuizen, pannenkoeken eten met autistische kinderen, de bekende Seniorendag Terug in de Tijd en de bijdrage aan de organisatie van de Dag Zonder Drempels op het Zomerterras.

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan wordt zaterdag 26 september ’s middags om drie uur een cadeau aangeboden aan het bestuur van Vereniging Dierenweide het Hof. Vanwege gemeentelijke bezuinigingen dreigde deze al meer dan 75 jaar bestaande dierenweide te verdwijnen. Dankzij het initiatief van de bewoners van de Hofsingel en omgeving blijft de dierenweide voortbestaan. Voor het bestuur van de Stichting Sjaak Foundation reden om een steuntje in de rug te komen geven. Het cadeau wordt natuurlijk aangeboden bij de dierenweide zelf. Meer info over de Sjaak Foundation vindt u HIER! en de website van Dierenweide Het Hof HIER!

 Gerelateerd