Lars uit Vlaardingen naar landelijke finale 'Misters'

19-12-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Vlaardinger Lars Kortleven (22) is een veelzijdig man. In het dagelijks leven werkt Lars als kok in het Stadhuis van Den Haag maar hij is ook een niet onverdienstelijk voetballer in het eerste elftal van Sc Victoria’04. Maar Lars kan meer; hij doet ook modellenwerk en is nu doorgedrongen tot de landelijke finale van de verkiezing 'Misters of The Netherlands 2019'.

Afgelopen zondag was de eerste casting van de snelst groeiende mister verkiezing van Nederland. Op 20 April 2019 zullen twintig kandidaten in het Worldhotel Wings in Rotterdam strijden voor de titel 'De mooiste man van Nederland 2019'. Lars speelt daar dus bijna een thuiswedstrijd. De winnaar zal vervolgens ons land vertegenwoordigen bij de internationale verkiezing in Azië.

Lars gaat er vol voor. Hij wil zich meer focussen op zijn modellenwerk. ,,Mijn deelname aan deze mister verkiezing is een mooie kans om mijn portfolio uit te breiden'', meent hij, ,,Maar ook om mezelf meer te ontwikkelen.'' Moet de gemeente Den Haag binnenkort op zoek naar een andere kok? Als het aan Lars ligt wel, zoveel is wel duidelijk.

Gerelateerd