Leden Projectkoor gezocht !

06-09-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Hoewel Kerst nog wel even weg is, starten veel koren binnenkort met het instuderen van kerstrepertoire. Het leger des Heils bijvoorbeeld start maandag 14 september weer met een Projectkoor. In acht repetities wordt repertoire ingestudeerd voor het Candlelight Concert. Vorig jaar was dat een groot succes met een bomvolle kerk.

Wilt u meedoen ?

Mensen willen of kunnen zich tegenwoordig niet meer voor langere tijd aan iets binden. Heb je ook altijd ruzie met je overvolle agenda? Maar zing je wel regelmatig in de badkamer of onder de afwas? En heb je wat zangervaring opgedaan? Bij ons kun je dan toch iets meer met je zangtalent doen. Je kunt per keer inschrijven en zit dus maar voor korte tijd met een nog vollere agenda.

Opzet van het Projectkoor

  • Het projectkoor richt zich niet alleen op leden van de gezamenlijke kerken van Vlaardingen en omstreken. Wij willen een plek bieden aan iedereen, zangers en musici, die zich thuis voelt bij nieuwe religieuze muziek. Wij staan daarbij nadrukkelijk ook naar buiten toe open: deelnemers hoeven geen lid te zijn van een kerk.
  • Het uitvoeren van zowel het bekende als onbekend repertoire van Gospelmuziek en koorarrangementen van Leger des Heils componisten. De kwaliteit van de uit te voeren werken op een zo hoog mogelijk artistiek niveau brengen.
  • Het bijeen brengen van ervaren zangers uit de verschillende koren van Vlaardingen en de regio, waardoor hun artistieke behoefte verdere invulling kan krijgen.
  • Het voorzien in een behoefte van zangers die niet aangesloten zijn bij de reguliere koren omdat zij structureel kiezen voor projectmatigheid.

Dirigent is Ruan de Groot, al jaren actief als dirigent. Ruim 10 jaar dirigeerde hij het Zangkoor van het Leger des Heils en Gospelkoor Expression. Goede muziek van binnenuit gebracht brengt communicatie tot stand waar woorden tekort schieten.

De repetities voor het projectkoor zijn op de maandagavonden van 20.00 tot 22.00 uur. De uitvoering is op zondag 20 december om 17.00 uur. De repetities worden gehouden in het Kerkgebouw van Het leger des Heils aan de Magnoliastraat 41 te Vlaardingen. De eerste repetitie wordt dus gehouden op maandag 14 september.

Voor informatie en inschrijfformulieren kunnen belangstellenden contact opnemen met dhr. R. de Groot, telefoon: 06-34861070 of E-mail: degrootruan95@gmail.comGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date