Lepelaarsingel van vrijdag tot maandag afgesloten

20-01-2021 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - In het weekend van 22 tot 25 januari past bouwconsortium BAAK in opdracht van Rijkswaterstaat de verkeerssituatie op de Lepelaarsingel aan. De Lepelaarsingel is dan afgesloten.

De A20 tussen knooppunt Kethelplein en het toekomstige knooppunt Vlaardingen (bij de Krabbeplas) krijgt, vanwege de Blankenburgverbinding, drie in plaats van twee rijstroken per richting. Dat vraagt ook om een vijf meter breder viaduct over de Lepelaarsingel. Momenteel is BAAK bezig met onderhoud aan het bestaande viaduct. Later in januari start de verbreding. Tijdens die verbreding kan het verkeer via één kant van de Lepelaarsingel langs de werkzaamheden rijden. Komend weekend past BAAK daarom de verkeerssituatie op de Lepelaarsingel aan.

Van vrijdag 22 januari 21.00 uur tot maandag 25 januari 05.00 uur is de Lepelaarsingel ter hoogte van de A20 afgesloten voor al het verkeer. Het fietspad aan de oostkant van de Lepelaarsingel is op zaterdag tussen 07.00 en 20.00 uur en op zondag tussen 11.00 en 20.00 uur open. Verkeer moet rekening houden met extra reistijd.Gerelateerd