Liane winnares bloemenactie Van Zon makelaars !

21-12-2014 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Liane van Nugteren-Bonnes is de winnares van de bloemenactie van Van Zon Makelaars. De komende drie maanden mag zij elke twee weken een vers boeket gaan halen bij Roosmarijn Bloem & Cadeau op de hoek van de Waalstraat en de Nieuwlandstraat.

'Verrassend en Veelzijdig, Persoonlijk en Professioneel', Dit zijn de woorden die Van Zon Makelaars en Roosmarijn Bloem & Kado overeenkomstig hebben! Met de start van de Open Huizendag op 4 oktober kwam Van Zon met een ludieke actie. Degene die, bij een bezichtiging, zijn NAW gegevens achterliet tussen 4 oktober en 15 december maakte kans op drie maanden lang verse bloemen. ,,Wie houdt er niet van een mooie bos verse bloemen in huis'', vertelde Els van den Tempel van Van Zon makelaars eerder. ,,Zo kwamen we op het idee voor deze leuke actie’’.

Op vrijdag 19 december werden Liane en haar echtgenoot feestelijk onthaald bij Roosmarijn Bloem en Cadeau door Els van den Tempel en Marnix Alderliesten, de eigenaar van de winkel. Alderliesten had al een eerste boeket klaar voor de glunderende prijswinnares, die haar echtgenoot lachend vertelde dat hij uitverkoren was om het volgende boeket te gaan halen.

Van Zon Makelaars

Van Zon Makelaars is een gerenommeerd kantoor en werkzaam in de regio Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. In 1987 zijn John en Ineke begonnen op een kamertje in Maassluis, en inmiddels bestaat het Van Zon-team uit vier vaste medewerkers met bij elkaar opgeteld 103 jaar ervaring in vastgoed.

Wij denken dat de kracht van Van Zon de eenheid is, omdat iedereen doet waar hij of zij van nature goed in is en wij elkaar waar nodig aanvullen. Niet alleen onze particuliere, maar ook onze zakelijke klanten willen wij graag van dienst zijn, met helderheid over de gang van zaken hoog in ons vaandel.

Gerelateerd