Lintje voor Tiny Penders-De Keijzer

23-11-2014 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De Vlaardingse Tiny Penders-De Keijzer ontving zaterdag 22 november een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Bert Blase. De uitreiking vond plaats tijdens de viering van het vijftigjarig jubileum van showbrassband Thalita. 

De 62- jarige Tiny Penders-De Keijzer is sinds 1987 verbonden met de muziekvereniging en heeft in deze jaren een onnoemelijke hoeveelheid taken en verantwoordelijkheden gehad. Zij was onder andere lid van het bestuur en notuleerde tijdens de bestuurs- en ledenvergaderingen. Zij beheerde de muziekbibliotheek, coördineerde de schoonmaak, verrichtte herstelwerkzaamheden aan uniformen. Ook organiseerde Tiny tal van ontspannende activiteiten en stond zij achter de bar tijdens repetities en optredens. 

Daarnaast is Tiny de afgelopen decennia betrokken geweest bij tal van andere instanties waaronder Woningstichting Samenwerking waar zij lid van het huurdersoverleg orgaan was en collectant en wijkcoördinator van de Nierstichting Nederland. Ook is zij ouderraadslid geweest bij verschillende scholen. 

Haar langdurige vrijwillige activiteiten op diverse maatschappelijke terreinen komen ten goede van de samenleving. Daarom is zij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date