Look J Boden: van Stadsdichter tot stemacteur

06-08-2019 Nieuws Redactie

Fotografie: Paul Meuldijk

VLAARDINGEN/HILVERSUM - In het programma The Big Audition zien we hoe mensen auditie doen voor hun droombaan. Ze worden uitgedaagd om op creatieve wijze te solliciteren op uiteenlopende vacatures. Het belangrijkste is dat men een verpletterende indruk achterlaat bij de jury, die onder andere bestaat uit (mogelijk) toekomstige collega's.

Afgelopen zondag was Vlaardinger Look J Boden een van de deelnemende kandidaten. Look is niet alleen fotograaf en vormgever, maar was eerder ook Stadsdichter van Vlaardingen (2015-2017). Look ‘ging op’ voor een baan als stemacteur. Daarvoor moest hij, met de jury ‘er bovenop’ een aantal teksten inspreken op een creatieve manier, waaronder een programma met Matthijs van Nieuwkerk.

,,Fantastisch gedaan en goed gevoel voor tekst’’, waren de lovende woorden van de juryleden voor Look en uit alle kandidaten werd hij verkoren: Look J Boden zal nu in het ‘vaste stemmenbestand’  een plekje krijgen en mag er op rekenen van tijd tot tijd ingehuurd te worden als stemacteur of voice-over.  

Wie de uitzending terug wil zien kan dat hier  doen!Gerelateerd