‘Baanloos …en dan?’: Individuele jobcoaching

24-09-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op dinsdag 2 oktober  is weer de maandelijkse netwerkbijeenkomst voor baanlozen, georganiseerd door De Windwijzer. Deze keer is er de gelegenheid om bij één van vijf jobcoaches die dan aanwezig zullen zijn een uur individuele coaching te krijgen over vragen als: hoe kan ik me op een andere baan oriënteren, hoe kan ik effectiever solliciteren of een betere CV opstellen?, hoe kan ik mezelf beter presenteren?, welke mogelijkheden heb ik om een eigen bedrijf te starten?, zou vrijwilligerswerk wat voor me zijn?, hoe houd ik mezelf gemotiveerd? enzovoort.

De gesprekken beginnen om 9.30 en de laatste gespreksronde begint om 11.50 uur.

Vóór die tijd staat vanaf 9.00 uur de koffie klaar en ook tussen de gespreksrondes door bestaat er de mogelijkheid om te netwerken met andere baanlozen. Het uurtje coaching is gratis. Voor koffie en thee wordt een bijdrage van € 2,50 gevraagd.

Om voor coaching in aanmerking te komen, moet je je van tevoren aanmelden. Dat kan via: info@dewindwijzer.nl . Daar kun je ook meer informatie krijgen bij Rob van Herwaarden (tel. 06 – 424 06 350). De Windwijzer bevindt zich op de Schiedamseweg 95.

 Gerelateerd