‘t Platje gaat Plat maar…

16-09-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - ’t Oude Platje is zeer oud. Het is versleten en toe aan een nieuw jasje. Na jarenlange voorbereidingen is het nu bijna zover. Het restaurant aan de Maasboulevard sluit deuren per 1 oktober 2018. ,,Maar niet getreurd, wij komen terug met ’t nieuwe Platje en met een nieuw Chinees restaurant!’’, aldus Jun Chou namens de familie. ,,De voorbereidingen hebben jaren geduurd en als alles volgens de planning verloopt, hopen wij iedereen met de opening vóór de kerst 2019 weer te verwelkomen.

 

Open huis “Tot weerziens”

Zondag 7 oktober 2018 tussen 13.00 – 17.00 uur zal het huidige nostalgische pand voor de allerlaatste keer geopend zijn voor het publiek. Deze middagreceptie zal in het teken staan van afscheid nemen van het restaurant in het oude pand ’t Platje.

Op de receptie wil familie Chou graag alle gasten bedanken voor de vele bezoeken aan het restaurant, maar vooral voor de mooie herinneringen. Daarnaast willen zij alle gasten en geïnteresseerden de laatste mogelijkheid bieden om het traditionele restaurant te bezoeken en eventueel foto’s te maken onder het genot van een hapje en een drankje.

Iedereen is van harte welkom om op bovengenoemd tijdstip langs te komen!

 

Geen tijdelijke locatie

Jun Chou: ,,Helaas hebben wij besloten niet door te gaan op een tijdelijke locatie. Om de voortgang van het nieuwbouwproject in goede banen te leiden, zullen wij ons hier volledig op focussen. Voor de geïnteresseerden is de voortgang van het project te volgen op onze website www.restaurantchinagarden.nl , via Facebook en via de nieuwsbrief. Wanneer u de nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich via de website inschrijven.

 

Dankbaar en tot ziens!

,,Wij zijn ontzettend trots op, maar bovenal zeer dankbaar op alle trouwe gasten, leveranciers, maar ook het personeel waarmee we groot zijn geworden’’, vervolgt Jun Chou. ,,Voor nu sluiten wij het oude Vlaardings-Chinese hoofdstuk af en wij hopen, na oplevering van het nieuwe Chinese restaurant China Garden, jullie weer van harte welkom te mogen heetten op dezelfde locatie, maar dan zonder natte voeten door het hoge water…’’Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date