‘Walk of Peace’ aan einde Vredesweek

19-09-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op zondagmiddag 24 september wordt er aan het eind van de PAX Vredesweek met vele Vlaardingers - oud, jong, hier geboren of pas hier komen wonen - een mooie Vredeswandeling gemaakt om kennis te maken met elkaar en met diverse organisaties, die onderweg bezocht worden.
Er wordt gestart om precies 13.00 uur in winkelcentrum Holiërhoek aan de Reigerlaan. De wandeling is iets meer dan 5 kilometer en eindigt om ongeveer 16.00 uur bij ontmoetingscentrum De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95.

Bij de start, onderweg en bij het einde is er muziek, kunst, spel, iets te zien, iets te leren, iets te doen, een hapje te eten en wat te drinken én rond te kijken op De Andere Markt.

Voordat de Vredeswandeling start is vanaf 12.00 uur per deelnemer een lunch te krijgen in één van de twee toko's die gelegen zijn aan het centrale pleintje in winkelcentrum Holiërhoek. Zo is er de kans om, voorafgaand aan de Walk of Peace, samen te eten en elkaar te ontmoeten.
Deelnemers aan de Vredeswandeling, in ieder geval voor de lunch vooraf kunnen zich tot 21 september opgeven via PAX Ambassade van Vrede Vlaardingen, emailadres:  ambassadestadvanvrede@kpnmail.nl
 
De opgave voor de lunch wordt vooraf bevestigd. Voor de lunch wordt een kleine reële bijdrage gevraagd; ter plekke staat daarvoor een collectebus.
Via Aanloophuis De Groene Luiken – Vluchtelingenwerk en Voedselbank worden onder hun leden uitnodigingen en opgaveformulieren voor wandeling en lunch verspreid. Voor deze mensen is de lunch gratis.Gerelateerd