Match ! MVS: Maatschappelijke beursvloer

24-02-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - 0p woensdag 23 mei vindt de eerste maatschappelijke beursvloer, MATCH MVS, voor Maassluis, Vlaardingen en Schiedam plaats. En u kunt meedoen!

Op deze beursvloer draait het allemaal om het maken van matches in de meest brede zin van het woord. Het biedt u de mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen, uw netwerk uit te breiden en samen te werken met andere maatschappelijke organisaties en bedrijven.


Wat is een beursvloer?

Maatschappelijke organisaties en bedrijven uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam ruilen met elkaar hun diensten, producten, expertise en materiaal. Handelen met gesloten beurs dus. Na de ontvangst, opening en de slag van de gong krijgt u 1,5 uur de tijd om te handelen. Het borrelt en bruist! Je ontmoet elkaar, haalt inspiratie op en gaat matchen. Gemaakte matches zijn gelijk te zien op een groot scherm en inspireren weer om nieuwe matches te maken. Alle gemaakte matches worden in een overeenkomst vastgelegd en ‘gevolgd’ in de rest van 2018.
MATCH MVS heeft plaats voor 40 bedrijven en 50 maatschappelijke organisaties uit de drie waterweggemeenten. De bijeenkomst vindt plaats in de Grote Kerk van Vlaardingen van 16.30 tot 19.30 uur. Vooraf ontvangt u instructies, kunt u meedoen aan informatiebijeenkomsten of persoonlijk advies vragen. Zo komt u goed voorbereid aan de start van MATCH MVS.


Waarom een beursvloer?

De partners in MATCH MVS zijn de Servicepunten vrijwillige inzet van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam, de Maatschappelijke Kring Vlaardingen (MKV) en de Industriële Kring Vlaardingen (IKV). Zij gaan er vanuit dat we samen veel kunnen bereiken, ook voor de stad Maassluis. Bedrijven zijn zich ervan bewust dat een bloeiende lokale maatschappij een basisvoorwaarde is voor een goed ondernemersklimaat (indirect rendement van Maatschappelijk Verantwoord Ondenemen). Samenwerking met maatschappelijke organisaties kan het bedrijfsbelang in dit geval rechtstreeks dienen (direct rendement van MVO). Maatschappelijke organisaties zoeken op hun beurt contact met het bedrijfsleven omdat zij waardevolle bondgenoten kunnen zijn in het bereiken van hun doelen.

MATCH MVS is een leuke en efficiënte manier om samenwerking tussen het bedrijfsleven en maatschappelijk middenveld mogelijk te maken.
Deelnemen? Wilt u deelnemen aan MATCH MVS? Mail dan naar bureaunijk@gmail.com . We beantwoorden graag uw vragen telefonisch of per mail, via de contactgegevens aan de onderzijde van deze brief. Binnenkort zal meer informatie beschikbaar komen. Bij de selectie van bedrijven en organisaties wordt rekening gehouden met een evenredige verdeling over de drie gemeenten en over de verschillende sectoren.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date