Megabedrag voor KIKA tweeluik

02-04-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN/AMSTERDAM – Op donderdag 31 maart vierde KIKA haar verjaardag groots met de jaarlijkse kunstveiling in het Stedelijk Museum van Amsterdam. De schilderijen, gemaakt door BN’ers en (ex) patiëntjes gingen onder de hamer en het tweeluik van de Vlaardingse beeldend kunstenaar Susan Ruiter en Bernicio bracht een mega bedrag van € 6.000 op!

Susan Ruiter heeft dit tweeluik onlangs samen gemaakt met Bernicio, die net zijn leukemie overwonnen heeft. Samen werkten zij er met veel plezier en in korte tijd aan dit project waarop de dromen van Bernicio worden weergegeven. Zijn droom om advocaat te worden, zijn liefde voor rappen en kickboksen. Het pak vertegenwoordigd de advocatuur, de teksten zijn van zijn favoriete rapper en de bokshandschoen staan symbool voor zijn vechtlust om de kanker te overwinnen en zijn liefde voor kickboksen.

Susan kijkt met veel plezier terug op de fijne samenwerking, is trots op dit mooie resultaat en hoopt volgend jaar weer haar steentje te mogen bijdragen.

De gehele opbrengst van de veiling wordt gebruikt voor de zo belangrijke onderzoeken naar kinderkanker! Meer info op kika.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date