Met elkaar de wijk opfleuren

03-06-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Als nuttige en gezellige afleiding in een tijd waarin iedereen meer in zijn woon- en leefomgeving aanwezig is, hebben een aantal enthousiaste buurtbewoners zich weer ingezet om de Van Kinsbergenplaats in de Oostwijk op te fleuren.

De buitenruimte is heel sfeerbepalend. Daarom is het fijn dat het groen er weer mooi bijstaat en de plantenbakken op de luifels en de Mirandaschalen weer van kleurrijk perkgoed zijn voorzien.

Voorafgaande aan de opfleurmiddag hebben de initiatiefnemers naast het ophalen van de planten en het verspreiden van de flyers ook nog op gepaste afstand persoonlijk contact gelegd met veel buurtbewoners. Door deze persoonlijke benadering zijn buurtbewoners enthousiast geraakt en kwamen zij ook langs om de handen even uit de mouwen te steken. Het plein ligt er weer fleurig bij dankzij de inzet van de Werkgroep Groen, buurtbewoners, Woningstichting Samenwerking en Minters.  

Ook de buurt opfleuren?

Wilt u ook opfleuren in uw buurt? Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden via (010) 248 4000 of het contactformulier.Gerelateerd