MOM bij Van Ruytenburch

29-04-2015 Nieuws Redactie

Maaltijd op Maandag bij Van Ruytenburch, volgende maand weer buiten?

VLAARDINGEN - De Van Ruytenburch-vrijwilligsters Ineke, Greetje en Trudy zijn maandag 20 april begonnen met hun initiatief MOM.  Een keer per maand trekken zij de keukensloof aan en maken een Maaltijd-Op-Maandag voor een groep vrijwilligers en sympathisanten van Stadslandbouw Van Ruytenburch, met als doel een gezonde maaltijd én gezelligheid. 

Voor deze MOM moesten er nog inkopen gedaan worden bij de lokale winkels omdat er op dit moment nog niets te oogsten valt van de stadsakker. Maar bij de volgende MOM’s zal dat anders zijn. Er wordt dan een maaltijd gemaakt met de producten die door de vrijwilligers zelf verbouwd zijn op de Stadsakker. 

De eerste keer was een geweldig succes; een groep van zestien mensen werden aan mooi gedekte tafels in het Praethuys verrast op niet te versmaden Club Sandwiches en een kletskoptoetje. Na de afwas kroop men gezellig om een vuur korf voor de nazit. En twee sympathisanten melden zich meteen aan om daadwerkelijk vrijwilliger te worden bij Van Ruytenburch..

De volgende maaltijd is op 18 mei. Voor €5 krijgt je een maaltijd, wil je een toetje betaal je een Euro extra. Drank zelf meenemen. Je kunt je aanmelden op lililief@gmail.com.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date