Categorieën

Service

Moorden met woorden

Moorden met woorden
Nieuws

Moorden met woorden

  • Redactie
  • 03-08-2016
  • Nieuws
Moorden met woorden
VLAARDINGEN/DEN HAAG – De Johan de Wittlezing vindt jaarlijks plaats op een zondag ter herdenking van de sterfdag van de gebroeders De Witt (20 augustus 1672), maar dit jaar op zondag 21 augustus.

De lezing staat deze keer in het teken van het Rampjaar 1672 en heeft als titel ‘Moorden met woorden’. Spreker is Vlaardinger en speechschrijver Michel Reinders, bekend van onder meer de talkshow “Talk of the Town” (afwisselend komend seizoen in de Kroepoekfabriek en de Stadsgehoorzaal) en de blogsite duizendschitterendeligas   . Michel zelf over de komende lezing: ,, Het gaat over een moord, nieuwe media en knokpartijen op straat. En dat ook nog allemaal in de zeventiende eeuw. De lezing heet ‘Moorden met woorden’, dus laten we eerlijk zijn, het wordt awesome !’’

Deze activiteit is ook toegankelijk voor introducés. Aanvang: 11.00 uur (ontvangst met koffie of thee vanaf 10.15 uur) Duur: ca. 1 uur Kosten: gratis voor leden van de Geschiedkundige Vereniging Die Haghe; introducés 7,50 euro.

Aanmelden: [email protected] . Na ontvangst van uw bijdrage op rekening NL49 INGB 0000 0717 91 t.n.v. Geschiedkundige Vereniging Die Haghe zal uw deelname worden bevestigd.