Morgenochtend nog een keer alles blank

10-02-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - In Vlaardingen wordt op dinsdag 11 februari om vijf uur's ochtends hoogwater verwacht. Verwacht wordt dan opnieuw een waterstand die kan oplopen tot 2,80 meter boven NAP (Normaal Amsterdams Peil). Delen van de Westhavenkade, Oosthavenkade, Maasboulevard en de Koningin Wilhelminahaven kunnen dus opnieuw onder water komen te staan.

Op dinsdag 11 februari sluit de gemeente tussen circa 02.30 uur en 08.00 uur de Westhavenkade (gedeelte tussen Westerhoofd en Galgkade), Maasboulevard (tussen Abel Tasmanlaan en Westerhoofd), Oosthavenkade (tussen Oosterhoofd en Vulcaanweg) en alle rijwegen gelegen aan de Koningin Wilhelminahaven af. Er worden wegafzettingen met inrijverboden geplaatst om te voorkomen dat mensen met hun voertuig rijden of parkeren in de gebieden waar hoogwater verwacht wordt.

Volg de berichtgeving over het verwachte hoogwater de komende dagen nauwlettend. We verwachten dat het buitendijkse gebied meerdere keren onder water kan komen te staan, waarbij rijwegen geruime tijd voor het verkeer worden afgesloten.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date