Museum denkt aan tentoonstelling Bassie & Adriaan

29-03-2019 Nieuws Redactie

Mensen uit het hele land stonden in 2017 te dringen om de tijdelijke tentoonstelling over Bassie en Adriaan te bezoeken.

VLAARDINGEN - Er zijn gesprekken gaande tussen het Museum Vlaardingen en Bassie en Adriaan over een tentoonstelling over het Vlaardingse duo. Vooralsnog zou het gaan om een tijdelijke tentoonstelling die mogelijk in de zomer van 2020 wordt geopend.

Er was al eerder contact tussen Museum vlaardingen en 'die clown en die acrobaat' maar dat liep tot teleurstelling van laatstgenoemden stuk op een aantal op het oog onbelangrijke voorwaarden. Het duo organiseerde vervolgens tijdens de zomermaanden van 2017 een tijdelijke tentoonstelling in Familietheater Flamingo aan de Koningin Wilhelminahaven en dat werd een enorm succes. Mensen kwamen van heinde en verre om te kijken en om een kans om met het duo op de foto te gaan niet te missen.

Nu er een nieuwe directeur aan het roer staat van het Vlaardingse museum hangt de vlag er blijkbaar anders bij en ontstaat er een nieuwe kans om de beroemde Vlaardingers een tijdelijk - of misschien ooit wel permanent - plekje in het museum te geven.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date