Netwerken op Golfbaan Schinkelshoek

03-09-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De 'Open Coffee' van het Netwerk Jonge Bedrijven Vlaardingen is deze maand bij Golfbaan Schinkelshoek aan de Zuidbuurt 79. Op woensdag 5 september kunnen ondernemers uit Vlaardingen en onmstreken elkaar ontmoeten op deze mooie locatie. De Open Coffee begint om 16.00 uur, vanaf 16.30 uur verzorgt golfbaan Schinkelshoek voor de ondernemers een gratis golfinstuctie. Zo kan iedereen ervaren hoe leuk golf is en hoe verbindend het kan werken. Natuurlijk is er ook vóór en ná de instructie volop gelegenheid om te netwerken.

Na afloop van de Open Coffee kunt u nog blijven voor de Open Coffee Special. Een heerlijk diner voor een echte Open Coffee prijs.
(Heerlijke dagsoep, kipfilet gevuld met brie en omwikkeld met serranoham, en gegrilde groenten en frites voor slechts € 14,50.)

Programma:
16.00 uur - Start Open Coffee
16.30 uur - Golf instructie door instructeur
17.15 uur - hapje en een drankje
18.15 uur - Open Coffee Special
Let op: tijdens deze Open Coffee zijn alle drankjes voor eigen rekening. Golfbaan Schinkelshoek zorgt voor een bijbehorend bitterballetje!

Aanmelden:
Aanmelden voor deze Open Coffee doe je via Eventbrite. Hierop staan twee soorten tickets: Kies voor de gewenste optie (met of zonder diner Special). De registratie is kosteloos. Het afrekenen van het diner doe je bij Schinkelshoek.Gerelateerd