Categorieën

Service

Niet alles ‘koek en ei’ bij festivals Surfplas

Niet alles ‘koek en ei’ bij festivals Surfplas
Nieuws

Niet alles ‘koek en ei’ bij festivals Surfplas

  • Redactie
  • 31-07-2019
  • Nieuws
Niet alles ‘koek en ei’ bij festivals Surfplas
VLAARDINGEN – Hemels Hollands, Heaven Outdoor en Let’s Go Open Air: drie festivals op en langs de Surfplas afgelopen weekend waar duizenden bezoekers op afkwamen. Goed georganiseerd en zonder noemenswaardige incidenten verlopen, zo was te horen, maar voor een enkele bezoeker afgelopen zaterdag liep het minder goed af; die liep een dubbele kaakbreuk op nadat er ‘uit het niets’ een klap leek uitgedeeld te worden. Zijn neef deed een oproep via de Facebookpagina Vlaardingen Veilig:

,,Rond 23.30 is er zonder enkele reden vanuit het niets een onverwachte laffe klap uitgedeeld aan mijn neef die hierbij een dubbele kaakbreuk opliep en vervolgens per ambulance vanaf het festival terrein moest worden vervoerd naar het St Franciscus ziekenhuis. Kan mij niet voorstellen dat hier geen getuigen van zijn geweest. Plaats delict nabij de Immortality stage! Ik doe een oproep aan een ieder die iets gezien of gehoord heeft met betrekking tot deze laffe daad die ons mogelijk kan leiden naar de dader.’’

Overigens leken er nogal wat omwonenden niet helemaal, of helemaal niet, op de hoogte te zijn van het festival Let’s Go Open Air afgelopen zondag. Dat bleek uit de klachten over geluidsoverlast die er binnenkwamen bij de DCMR die dag. Tussen de organisatie en de gemeente zal hierover naar verluid nog een gesprek plaatsvinden.