Nieuw in Vlaardingen: Schone Zonnepanelen!

05-11-2018 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN – Vlaardingen is een nieuw bedrijf rijker dat zich specialiseert in het onderhouden en reinigen zonnepanelen: Schone Zonnepanelen BV. Grote gebouwen met honderden panelen (grootschalig) maar ook particuliere woningen (kleinschalig) maken al gebruik van hun expertise. Ook leveranciers van zonnepanelen behoren tot hun klantenkring.

Struijs Glas- & Gevelreiniging BV (sinds 1986) verzorgt al jaren het schoonmaken van zonnepanelen met gedemineraliseerd water met ondersteuning van verschillende telescopische- systemen en hoogwerkers/materieel. Door terugkerende behoefte aan kleinschalige reparaties voor of tijdens de reiniging hebben zij besloten zich hierin te specialiseren en deze werkzaamheden met elkaar te combineren. Daarvoor hebben zij dit jaar Schone Zonnepanelen BV opgericht. De klant bespaart hierdoor, doordat er maar één keer aan- en aflooptijden zijn.

De onderhoudsspecialisten van Schone Zonnepanelen BV zijn in bezit van het diploma Solar Specialist. Hierdoor is de kennis in huis om reparaties aan zonnepanelen te kunnen verrichten. ,,Er wordt nog wel eens makkelijk gedacht of met de hand op de portemonnee de keuze gemaakt om de reiniging maar door een niet erkend bedrijf of maar door de glazenwasser om de hoek te laten uitvoeren, die hiervoor niet is verzekerd’’, weet Jan Kroes.

Alle werknemers van het bedrijf zijn voor veilig werken VCA-gecertificeerd en zijn voor het uitvoeren van deze werkzaamheden verzekerd.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met Schone Zonnepanelen BV, dan kunt hen per mail bereiken op info@schonezonnepanelen.nl of u kunt bellen: 010 -234 45 94.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date