Nieuw thuis gezocht voor kittens

21-10-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Deze prachtige kittens zijn op zoek naar nieuwe baasjes. Zij zijn in augustus bij gastgezinnen geboren en in huis opgegroeid. Alle kittens zijn erg sociaal en lief, dat is een erfenis van hun lieve moeder Dora. Dora is een mooie rode poes met een dikke pluimstaart, en een wat langere vacht dan korthaar (maar ook weer geen langhaar). Het kan dus zijn dat deze kittens ook een wat langere vacht krijgen.

Er zijn twee cypers-rode poesjes Raponzel en Repelsteeltje en twee rood witte katertjes Garamel en Azraël beschikbaar. De kittens krijgen bij plaatsing een tegoedbon mee voor een gratis castratie/sterilisatie die uitgevoerd moet worden als ze wat ouder zijn. Ze zijn gechipt, meerdere malen ontwormd en voor de eerste keer ingeënt. Voor de tweede inenting (over circa 3 weken) moeten de nieuwe baasjes zelf zorgen bij de eigen dierenarts.

Kennismaken kan alvast, maar ze mogen pas verhuizen vanaf 27 oktober, en dan zullen ze verspreid geplaats worden over een aantal dagen zodat moeders niet in één keer al haar kroost kwijt is.

De kittens kunnen niet telefonisch of per mail gereserveerd worden, dat kan alleen na persoonlijke kennismaking. Kom dus langs bij het Dierentehuis Nieuwe Waterweg!

Dierentehuis Nieuwe Waterweg

Koggehaven 16

3133 LA Vlaardingen

Tel.: 010-4345335

E-mail: info@dierenasiel-vlaardingen.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date